Doop_WeCoBot_8A3A0003

Demo lasser

Zwolle

Solliciteer
Meer informatie volgt zo snel mogelijk.
Solliciteer

Werkzaamheden

  • Volgt z.s.m.

Wat breng je mee?

  • Volgt z.s.m.

Over ons

Wij zijn WeCobot. En wij geloven in de vierde industriële revolutie. Wij bundelen technologie, mens en machine om de productieprocessen bij onze klanten niet alleen beter en efficiënter, maar vooral ook leuker te maken. We zijn een jong en ambitieus bedrijf. We spelen ‘champions league’. In de afgelopen paar jaar zijn we van een starter doorgegroeid tot de industriestandaard voor het lassen met collaboratieve robots. We leveren eindoplossingen bij onze klanten in Nederland, maar werken ook nauw samen met diverse buitenlandse partners aan onze internationale groei. We doen dit met een team van ca. 10 technische professionals die in een informele sfeer professioneel en nauw met elkaar samenwerken. We verwachten ook dit jaar weer flink door te kunnen groeien.

We bieden jou een hele leuke en afwisselende functie in een energiek team. We werken veel met elkaar samen en zijn trots op wat we doen. We hebben veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er is veel ruimte voor groei.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? We zijn erg benieuwd naar je! Stuur je CV + Motivatie naar jobs@wecobot.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yara Jager via 06-23349039.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Meer weten over WeCobot?

Over ons